Showing 13–24 of 43 results

Svece stikla traukā 300ml

18.00 
Svece stikla traukā ir darināta izmantojot tikai dabiskas sastāvdaļas – organisko sojas vasku, kokvilnas dakti un ēteriskās eļļas . Tā ir lieta otrreiz pārstrādātā stikla pudelē, apliecinot rūpes par vidi un piešķirot tai unikālu raksturu.

Svece zaļā stikla traukā 130ml

15.00 
Svece otrreiz pārstrādātā stikla pudelē “Lūsis” ir īpaša kolekcija, kas izgatavota 2023.gada februārī, atzīmējot mūsu dzimtās pilsētas Jēkabpils dzimšanas dienu. Tās mērķis ir godināt un veicināt Jēkabpils atpazīstamību. Lūsis, kas rotā sveces ārējo veidolu simbolizē ne tikai veiklību un ātrumu, bet arī gudrību. Kolekcija ir veidota balstoties uz ideju, ka kā pamata izejvielas tiek izmantotas otrreiz pārstrādātas stikla pudeles, organiskais sojas vasks un ēteriskās eļļas, apliecinot, ka lielisks dizains var palīdzēt arī videi.

Svece zaļā stikla traukā 300ml

18.00 
Svece otrreiz pārstrādātā stikla pudelē “Lūsis” ir īpaša kolekcija, kas izgatavota 2023.gada februārī, atzīmējot mūsu dzimtās pilsētas Jēkabpils dzimšanas dienu. Tās mērķis ir godināt un veicināt Jēkabpils atpazīstamību. Lūsis, kas rotā sveces ārējo veidolu simbolizē ne tikai veiklību un ātrumu, bet arī gudrību. Kolekcija ir veidota balstoties uz ideju, ka kā pamata izejvielas tiek izmantotas otrreiz pārstrādātas stikla pudeles, organiskais sojas vasks un ēteriskās eļļas, apliecinot, ka lielisks dizains var palīdzēt arī videi.

Kaņepju sēklas 250g

2.00 
Kaņepju sēklas 250g Pamats visiem mūsu kaņepju produktiem. Ārējo apvalku dēļ tās vairāk kā citi mūsu kaņepju produkti satur nešķīstošās šķiedrvielas, kuras veicina zarnu darbību un rada sāta sajūtu, minerālvielas - magniju, dzelzi, kāliju un fosforu, un vitamīnus - E, B1, B2 un B6. Satur arī olbaltumvielas un taukskābes. Iesakām lietot veselas, diedzētas vai samaltas, kā uzkodu starp ēdienreizēm vai piedevu dažādiem ēdieniem. Šķiedrvielas: veicina normālu zarnu darbību un rada sāta sajūtu. Tā kā kaņepju sēklas satur nešķīstošās šķiedrvielas, kas saista ūdeni, papildus ikdienā nepieciešams lietot vairāk šķidruma. Olbaltumvielas: būtiskākā dzīvo organismu sastāvdaļa, jo ietilpst ikvienas šūnas sastāvā un tās veicina normālu augšanu un attīstību, kā arī muskuļu masas pieaugumu un saglabāšanu. Olbaltumvielu nozīmi raksturo neizvietojamo aminoskābju sastāvs, kuras nesintezējas organismā, tādēļ tās jāuzņem ar uzturu. Kaņepju sēklas satur visas pieaugušajiem nepieciešamās neaizvietojamās aminoskābes. Omega 3: alfa-linolēnskābe (ALA) palīdz uzturēt normālu holesterīna līmeni asinīs, tādējādi mazinot risku kardiovaskulāro slimību attīstībai. Lietojot uzturā trīs ēdamkarotes kaņepju sēklu, tiek nodrošināti 2 grami organismam labvēlīgās ALA rekomendētās diennakts devas! Magnijs: dod spēku un enerģiju, mazinot nogurumu un vājumu, kā arī veicina olbaltumvielu sintēzi. Dzelzs: sekmē sarkano asins šūnu un hemoglobīna veidošanos, nodrošinot skābekļa transportu organismā, kā arī imūnās sistēmas darbību. Kālijs: palīdz uzturēt normālu asinsspiedienu, sekmē muskuļu un nervu sistēmas darbību. Fosfors: sekmē šūnu membrānu darbību, veicina normālu kaulu un zobu attīstību. E vitamīns: dabisks antioksidants, kas nodrošina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu un palīdz organismam cīnīties pret brīvajiem radikāļiem.

Lobītas kaņepju sēklas 250g

4.20 
Lobītas kaņepju sēklas 250g Salīdzinot ar nelobītām kaņepju sēklām, satur vairāk olbaltumvielu (30 gramos sēklu ir 9.7g olbaltumvielu) un neaizvietojamo taukskābju omega 3 un omega 6. Plašāk pielietojamas maigās garšas un riekstainās tekstūras dēļ. Iesakām lietot kā uzkodu starp ēdienreizēm vai piedevu jebkuram atdzesētam sāļam vai saldam ēdienam. Olbaltumvielas: būtiskākā dzīvo organismu sastāvdaļa, jo ietilpst ikvienas šūnas sastāvā un tās veicina normālu augšanu un attīstību, kā arī muskuļu masas pieaugumu un saglabāšanu. Olbaltumvielu nozīmi raksturo neizvietojamo aminoskābju sastāvs, kuras nesintezējas organismā, tādēļ tās jāuzņem ar uzturu. Produkts satur visas pieaugušajiem nepieciešamās neaizvietojamās aminoskābes. Omega 3: alfa-linolēnskābe (ALA) palīdz uzturēt normālu holesterīna līmeni asinīs, tādējādi mazinot risku kardiovaskulāro slimību attīstībai. Lietojot uzturā trīs ēdamkarotes lobīto kaņepju sēklu, tiek nodrošināti 2 grami organismam labvēlīgās ALA rekomendētās diennakts devas! Magnijs: dod spēku un enerģiju, mazinot nogurumu un vājumu, kā arī veicina olbaltumvielu sintēzi. Dzelzs: sekmē sarkano asins šūnu un hemoglobīna veidošanos, nodrošinot skābekļa transportu organismā, kā arī imūnās sistēmas darbību. Kālijs: palīdz uzturēt normālu asinsspiedienu, sekmē, muskuļu un nervu sistēmas darbību. Fosfors: sekmē šūnu membrānu darbību, veicina normālu kaulu un zobu attīstību. E vitamīns: dabisks antioksidants, kas nodrošina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu, un palīdz organismam cīnīties pret brīvajiem radikāļiem. B1 vitamīns: sekmē normālu nervu sistēmas un sirdsdarbību.

Kaņepju proteīns 250g

4.00 
Kaņepju proteīns 250g Salīdzinot ar lobītām kaņepju sēklām, kaņepju proteīns ir vēl augstvērtīgāks olbaltumvielu avots - 30 gramos tas satur viegli asimilējama 15 gramus (jeb 50%) tīra proteīna. Tas īpaši ieteicams strauji augošiem pusaudžiem, sekmējot normālu augšanu un attīstību, un sportiskajiem, sekmējot muskuļu masas pieaugumu un saglabāšanu. Iesakām lietot kā piedevu jogurtam, kokteiļiem, augļu un dārzeņu smūtijiem vai salātiem. Olbaltumvielas: būtiskākā dzīvo organismu sastāvdaļa, jo ietilpst ikvienas šūnas sastāvā un tās veicina normālu augšanu un attīstību, kā arī muskuļu masas pieaugumu un saglabāšanu. Olbaltumvielu nozīmi raksturo to uzbūve, kas atgādina virtenes, kuras veidotas no 20 aminoskābēm. No tām 8 ir neizvietojamās aminoskābes, kuras nesintezējas organismā, tādēļ jāuzņem ar uzturu. Produkts satur visas neaizvietojamās aminoskābes – fenilalanīnu, histidīnu, izoleicīnu, leicīnu, lizīnu, treonīnu, triptofānu un valīnu. Omega 3: alfa-linolēnskābe (ALA) palīdz uzturēt normālu holesterīna līmeni asinīs, tādējādi mazinot risku kardiovaskulāro slimību attīstībai. Lietojot uzturā trīs ēdamkarotes kaņepju proteīna, tiek nodrošināti 2 grami organismam labvēlīgās ALA rekomendētās diennakts devas. Šķiedrvielas: veicina normālu zarnu darbību un rada sāta sajūtu. Kaņepju proteīnam ir zems glikēmiskais indekss. Lietojot to uzturā, glikozes līmenis asinīs pacelsies lēni, tādēļ piemērots arī cukura diabēta gadījumā. Magnijs: dod spēku un enerģiju, mazinot nogurumu un vājumu, kā arī veicina olbaltumvielu sintēzi. Dzelzs: sekmē sarkano asins šūnu un hemoglobīna veidošanos, nodrošinot skābekļa transportu organismā, kā arī imūnās sistēmas darbību. Kālijs: palīdz uzturēt normālu asinsspiedienu, sekmē, muskuļu un nervu sistēmas darbību.

Kaņepju milti 250g

2.50 
Kaņepju milti 250g /OLBALTUMVIELAS/ - produkts sportistiem un strauji augošiem pusaudžiem

Kaņepju eļļa 250 ml stikla pudele

6.50 
Kaņepju eļļa 250 ml stikla pudele. Sastāva ziņā izceļas ar lielu daudzumu neaizvietojamo taukskābju omega 3 un omega 6, kas ir vairāk kā citās augu izcelsmes eļļās. Omega 3 un omega 6 proporcija ir 1:3, kas tiek uzskatīta par optimālu cilvēka veselībai. Lietojot uzturā 20g (~2 ēdamkarotes) kaņepju eļļas, tiek nodrošināta dienā ieteicamā omega 3 un omega 6 norma! Iesakām lietot kā piedevu salātiem, putrām, sautējumiem, aukstajām mērcēm, veselības kokteiļiem un citiem ēdieniem. Kaņepju eļļa ir augstvērtīgs augu valsts produkts. Iegūta no kaņepju sēkliņām ar aukstās spiešanas metodi, kas ļauj saglabāt eļļas bioloģisko vērtību. Eļļa ir īpaša ar to, ka tajā ir augsts nepiesātināto taukskābju līmenis, t.sk., organismam svarīgās neaizvietojamās taukskābes omega 3 un omega 6, ko var uzņemt tikai ar uzturu. Kaņepju sēklu sastāvā šo taukskābju ir vairāk nekā citos augu izcelsmes produktos. Eļļā esošās olinepiesātinātās taukskābes omega 3 un omega 6 ir ideālā proporcijā 1:3, kas tiek uzskatīta par optimālu cilvēka veselībai. Pierādīts, ka mūsdienu uzturs vairāk satur omega 6 taukskābes, kuras veicina normālas iekaisuma rekcijas. Tomēr pārmērīga šo taukskābju uzņemšana var veicināt hronisku iekaisumu procesus, t.sk., aterosklerozi un aptaukošanos, kā arī cukura diabētu. Omega 3: alfa-linolēnskābe (ALA) palīdz uzturēt normālu holesterīna līmeni asinīs, tādējādi mazinot risku kardiovaskulāro slimību attīstībai. Lietojot uzturā 20g (~2 ēdamkarotes) kaņepju eļļas, tiek nodrošināta 2g organismam labvēlīgā alfa-linolēnskābe (ALA) rekomendētā diennakts deva, kā arī dienā ieteicamā omega 3 un omega 6 norma! E vitamīns: dabisks antioksidants, kas nodrošina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu, un palīdz organismam cīnīties pret brīvajiem radikāļiem. Iesakām lietot 1-2 ēdamkarotes (ap 20 gramiem) eļļas dienā kā veselīgu un gardu piedevu dažādiem ēdieniem: salātiem, putrām, sautējumiem, aukstajām mērcēm, kokteiļiem un citiem ēdieniem, piešķirot tiem patīkami riekstainu garšas noti. Nav piemērota cepšanai vai karsēšanai. Kaņepju sēklu eļļa ir ieteicama arī veģetāriešu un vegānu uzturā.